Marmalade Workshops komt naar je school, bedrijf of event!
2016-tielt-haartooi_orig

Wie zijn we?

Met Marmalade Workshops bieden we je een brede waaier hiphop- en urban workshops aan: rap, beatbox, spoken word, beats maken en producing, graffiti, kalligrafie/lettering, … Onze ervaren lesgevers: o.a. beatboxkampioen en producer Fatty K, rapper/slammer Roncha, grafisch designer Don Luca, producer en studio-engineer Wits en graffiti-artiest NupstR.

Wat doen we?

We deden al meer dan 100 workshops doorheen heel Vlaanderen en Brussel, aan scholen (via CultuurKuur kan je tot 1500 euro tussenkomst krijgen!), gemeenschapscentra, bedrijven en op privé-events. Qua niveau kan alles van een initiatie tot een masterclass, altijd afgestemd op de deelnemersgroep. De tijdsduur spreken we samen af. Een korte sessie van twee uur kan, net als een dag, week of een langer traject.

2016-anderlecht-magnolia_origWe werken interactief samen aan een mooi eindresultaat zoals een opname met onze mobiele studio, een muurschildering of het maken van een videoclip. Hebt u zelf een workshopidee dan bespreken we dat ook altijd graag met u!

Voor alle info en vragen over de kostprijzen, mail ons vrijblijvend op workshops@marmaladeproductions.be.